Actron logo

Een vraag of offerte?

Stuur een bericht

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over één van onze oplossingen?

Neem vandaag nog contact met ons op. We bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Contactgegevens

  • Adres Entrepotstraat 21 - 9100 Sint-Niklaas
  • Telefoon 03 345 95 46
  • Email info@actron.be

Actron is een toonaangevend koeltechnisch bedrijf met een eigen studiedienst, gespecialiseerd in de optimalisatie van koelingssystemen en klimaatbeheersing. Slim met energie omgaan staat centraal bij Actron, omdat een koelere toekomst ook een groenere toekomst moet zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring combineert Actron vakmanschap met innovatie om aan de specifieke wensen van klanten te voldoen.

Actron biedt een breed scala aan oplossingen, van industriële koeling tot kleinere en middelgrote installaties. Het bedrijf levert kwalitatieve engineering en installatie van airconditioning- en ventilatiesystemen, warmtepompen en koelcellen. De systemen variëren van proceskoeling tot domotica-integratie op industrieel formaat. Actron voert gedetailleerde energieaudits uit om de energiestromen binnen bedrijven nauwkeurig in kaart te brengen, wat resulteert in maximale efficiëntie en minimale energieverspilling.

Bij Actron ligt de focus op de nieuwste ecologische koeltechnologieën, zoals propaan, CO2 en NH3. Deze technologieën zijn niet alleen efficiënter, maar ook vriendelijker voor het milieu. Samen met gecertificeerde partners zorgt Actron voor afwerking volgens de hoogste normen, met een sterke nadruk op de energetische en ecologische voetafdruk van hun projecten.

Actron biedt daarnaast ook uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten aan. Met een team van hooggekwalificeerde technici staat Actron 24/7 klaar om ervoor te zorgen dat koelinstallaties altijd optimaal functioneren. Dit omvat preventief onderhoud om de levensduur van installaties te verlengen en storingen te voorkomen.

Bij Actron staan kwaliteit, integriteit en duurzaamheid centraal. Het bedrijf streeft ernaar om altijd voorop te lopen in de sector door continu te investeren in nieuwe technologieën en methoden. Klanten kunnen rekenen op innovatieve, op maat gemaakte oplossingen die bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Neem vandaag nog contact op met Actron om te ontdekken hoe zij uw technische doelen kunnen helpen realiseren en uw ecologische voetafdruk kunnen verkleinen.