Actron logo

Actron:
Uw klantgerichte oplossingen voor uw koelinstallaties

Uw veelzijdige partner voor technische oplossingen

Koeltechnieken

Actron is een expert als het gaat om koeloplossingen.

Actron is een expert als het gaat om koeloplossingen. Of u nu op zoek bent naar industriële koeling, commerciële koeling of specifieke koelcellen en vriescellen; wij hebben de ervaring en expertise om uw behoeften te vervullen.

Warmterecuperatie

Warmterecuperatie is een methode om de energie-efficiëntie te verhogen door de warmte die anders verloren zou gaan, terug te winnen.

Warmterecuperatie is een methode om de energie-efficiëntie te verhogen door de warmte die anders verloren zou gaan, terug te winnen. Bij Actron begrijpen we hoe het werkt, kennen we de voordelen en de toepassingsgebieden en kunnen we systemen op maat van uw behoeften leveren.

Luchtbehandeling

Ons assortiment luchtbevochtigers en ontvochtigers van het merk DanVex zorgt ervoor dat uw ruimtes altijd de ideale luchtvochtigheid hebben.

Ons assortiment luchtbevochtigers en ontvochtigers van het merk DanVex zorgt ervoor dat uw ruimtes altijd de ideale luchtvochtigheid hebben. Van bescherming tegen corrosie, het drogen van producten tot vochtigheidscontrole in musea en bibliotheken, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Warmtepompen

Actron biedt een scala aan warmtepompoplossingen, waaronder lucht-water, water-water en bodem-water warmtepompen aan.

Wij bieden een scala aan warmtepompoplossingen, waaronder lucht-water, water-water en bodem-water warmtepompen. Onze systemen zijn energiezuinig en bieden de voordelen van zowel koeling als verwarming, afhankelijk van uw behoeften.

Natuurlijke koelmiddelen

Natuurlijke koelmiddelen

Bij Actron staan we volledig achter duurzame oplossingen. Onze natuurlijke koelmiddelen zijn niet alleen beter voor het milieu maar bieden ook effectieve koeloplossingen. Wij zijn goed geïnformeerd over de verschillende soorten natuurlijke koelmiddelen en hun voordelen.

Airconditioning

Actron levert airconditioningsystemen voor zowel kantoren als industriële ruimtes.

Actron levert airconditioningsystemen voor zowel kantoren als industriële ruimtes. Daarnaast hebben wij een uitgebreide service voor onderhoud en reparatie om ervoor te zorgen dat uw systemen altijd optimaal werken.

Inox maatwerk

Inox maatwerken, een dienst van Actron

Actron is ook uw partner voor inox maatwerk en RVS-werktafels, perfect voor professionele toepassingen in de voedingsindustrie, van cafés, restaurants, bars en kantines tot o.a. productiefaciliteiten in confiserie en de vlees verwerkende nijverheid.

Non-standard maatwerk is hierin onze voornaamste troef, waarbij afwerking in zowel AISI 316 en AISI 304 mogelijk zijn.

Uw technische behoeften in goede handen

We streven naar kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid in alles wat we doen. Met uitgebreide ervaring, certificeringen en een diepgaand begrip van de technologieën, zijn we in staat om totaaloplossingen te bieden die zowel uw energetische als ecologische voetafdruk verminderen.

Onze energieaudits zijn er om ervoor te zorgen dat u het maximale rendement uit uw installaties haalt. Bij Actron zijn uw technische behoeften in goede handen.