Actron logo

Onderhoud en
reparatie bij actron

Onmisbare service, 24/7

Een koel- of airco-installatie speelt een cruciale rol in het dagelijks leven van veel bedrijven en huishoudens. Een hapering kan leiden tot ongemak, verstoring van bedrijfsprocessen of zelfs verlies van waardevolle producten. Daarom is het essentieel dat uw installatie altijd in topconditie is, dit kan gebeuren door regelmatig onderhoud. Bij Actron begrijpen we volledig dat er snel geschakeld moet worden, ons team staat altijd paraat voor een snelle reparatie.

Dankzij ons dynamische team van hooggekwalificeerde technici kunt u erop vertrouwen dat uw koelinstallatie te allen tijde optimaal functioneert. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor reparatie, waardoor u zeker bent van directe hulp bij eventuele problemen. Deze problemen kunnen natuurlijk in eerste instantie verkomen worden door regelmatig onderhoud.

actron-onderhoud

Snelle oplossingen en preventief onderhoud

Met servicevestigingen verspreid over verschillende locaties, een uitgebreide voorraad aan wisselstukken en geavanceerde meetapparatuur, zorgt Actron ervoor dat uw problemen in recordtijd worden verholpen.

Hiernaast focussen we ook sterk op preventief onderhoud. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, verlengt u de levensduur van uw installatie en voorkomt u mogelijke storingen in de toekomst.

De flexibele service van actron

Bij Actron zijn we flexibel in het aanbieden van onze diensten. Of u nu behoefte heeft aan een eenmalige servicecheck of geïnteresseerd bent in een regelmatig onderhoudsplan, wij hebben een oplossing die past bij uw behoeften en budget.

Wilt u meer weten over onze onderhouds- en reparatiediensten of bent u benieuwd naar wat Actron voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u van dienst te zijn en adviseren u graag over de best mogelijke oplossingen voor uw situatie.

Actron-onderhoud

Onberispelijke resultaten met onze reinigingsmiddelen

Actron heeft een aantal eigen producten die specifiek zijn ontwikkeld voor het reinigen en conserveren van condensoren in koelinstallaties en warmtepompen. Onze hoogwaardige reinigingsmiddelen zijn ontworpen om grondig vuil, vet en corrosie te verwijderen, waardoor de prestaties van deze vitale componenten worden verbeterd. Tegelijkertijd bieden onze conserveringsmiddelen bescherming tegen corrosie en oxidatie, waardoor de levensduur van condensors wordt verlengd en hun efficiëntie behouden blijft.

Met Actron-producten kunnen klanten profiteren van lagere energiekosten en verminderde milieu-impact, dankzij de verbeterde efficiëntie van hun koelinstallaties en warmtepompen. Onze gebruiksvriendelijke producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en dragen bij aan een duurzamere toekomst. Kies Actron voor een optimale werking en langdurige bescherming van uw koelsystemen en warmtepompen.