Actron logo

Over ons

actron

Wat doen we?

Actron is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de industrie van koeltechnieken, airconditioning en warmterecuperatie. Van een bescheiden start tot onze huidige positie in de markt; onze reis weerspiegelt onze vastberadenheid, passie en toewijding in alles wat we doen.

Missie & visie

Het is onze missie om bedrijven en particulieren de meest geavanceerde en efficiënte koeloplossingen te bieden, terwijl we tegelijkertijd werken aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Onze visie? Een toonaangevend bedrijf te zijn in innovatieve koeltechnologieën, waarbij we de lat steeds hoger leggen voor kwaliteit, service en ecologische verantwoordelijkheid.

Ons team

Actron bestaat uit toegewijde professionals die experts zijn in hun vakgebied. Met hun gecombineerde ervaring en kennis zetten ze zich dagelijks in om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We zijn trots op het talent en de expertise die zij in ons bedrijf brengen.

Actron bestaat uit toegewijde professionals die experts zijn in hun vakgebied.
Bij Actron zijn we er trots op dat we aan de hoogste normen in onze branche voldoen.

Certificeringen en erkenningen

Bij Actron zijn we er trots op dat we aan de hoogste normen in onze branche voldoen. Ons bedrijf en onze partners beschikken over alle vereiste certificeringen en erkenningen, wat garandeert dat we altijd voldoen aan de striktste kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen.

Onze belofte voor een groenere toekomst

In de hedendaagse industrie staat het optimaliseren van de ecologische en energetische voetafdruk centraal. Bij Actron begrijpen we het belang hiervan en streven we er voortdurend naar om voorop te lopen op dit gebied. We helpen onze klanten bij het vinden van oplossingen die zowel effectief als efficiënt en duurzaam zijn.

Daarnaast adviseren we ook vakkundig over relevante normen, richtlijnen, wetgeving en over beschikbare subsidies en premies. Samen met u kijken we naar de beste oplossingen voor uw bedrijf, met oog op de toekomst en met respect voor onze planeet.

Bij Actron geloven we in kwaliteit, integriteit en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Actron helpt bij het vinden van oplossingen die zowel effectief als efficiënt en duurzaam zijn.